3504-PC rotační postřikovač

Kód: RAINBIRD3504
Značka: Rainbird
568 Kč / ks
Skladem
  • Rotační postřikovač Rain Bird řady 3500.

    Řada 3500™ - výsuvné rotační postřikovače s krátkým a středním dostřikem. Maximální flexibilita a vynikající distribuce vody!!!

    Standartní model rotačního postřikovače Rain Bird se spolehlivým převodovým mechanismem. Rychle a snadno se nastavuje požadovaná výseč a stává se tak oblíbeným postřikovačem pro aplikace s krátkým a středně dlouhým dostřikem. Je perfektním řešením pro závlahové systémy na zahradách rodinných domů a pro sadové a trávníkové úpravy menších komerčních areálů. Připojení 1/2" vnitřní závit. Sada trysek s různým průtokem je součástí každého postřikovače.

    Dostřik 4,6 - 10,7 m

    Pracovní tlak 1,7 - 3,8 bar

    Průtok 0,12 - 1,04 m3/h

    výška výsuvu: 10,2 cm

Detailní informace

Detailní popis produktu

rb_rada_3500_manual

rb_rot_3500_katalog

 

Rain Bird univerzální výsuvné postřikovače řady 1800 jsou ideální volbou pro precizní zavlažování menších trávníkových ploch, keřů i květinových záhonů.
Nejprodávanější rozprašovací postřikovače na světě již 25 let! Postřikovač je dodáván BEZ trysky. Mohou být osazeny kterékoliv trysky řady MPR, U a VAN, HE-VAN, R-VAN, MP Rotátor. Součástí je proplachovací zátka, která chrání proti vnikání nečistot do postřikovače při instalaci. Je kompatibilní i s rozprašovacími tryskami konkurenčních značek. Funkce Ratcheting umožňující snadné nastavení směru postřiku.

Doplňkové parametry

Kategorie: Postřikovače
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.3 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: